30 Mart 2012 Cuma

7.ay.....

ve benim topitopummmm 7 aylık...
yusuf artık emeklemeye başladı, 2 haftaya kadar sürünerek istediği yere gidiyodu; şimdi poposunu kaldırıp tam emekleme moduna geçti. ilgi alanı, kumandalar, terlikler ve kablolar. sabah mutfağa gitmek için odadan çıktığımda yusufu kapıyı kapamış kapının aralığından bana bakarken buldum:)) çoook komikti hali, kapının önünden çekilmeye ikna edip kapıyı açmam zor oldu.
yusuf hem çok hareketli hem de yaramaz bi bebek, sabah uyandığında yatağında biraz kendini oyalıyo ama beni bi farketsin hemen numaradan ağlamalar. dünden beri çirkin ol dediğimde yüzünü buruşturup burnundan hızlı hızlı nefes alıyo, o yeni şeyler öğrendikçe bizde çok heyecanlanıyoruz.
alt dişlerinden sonra üst yan dişleride çıktı. bu biraz ilginç oldu, küçük bi vampir.şimdi üst ön dişleride çıkıyor 1 haftadır gece uykuları kısa gündüzse uyumak istemiyor tabi bide gün içinde sürekli kucakta olacak.
henüz ek gıdaya radikal bi geçiş yapamadık, şimdilik sadece çorba ve meyve püresi. haftaya yoğur ve kahvaltıya da başlayacağım. dün mahalleye gelen süt arabasını görünce çok sevindim, çok şanslıyız.
salı günü uzatabildiğimiz kadar uzun süreliğine memlekete gidiyoruz. bu yıl ki çekirdek aile tatillerimizin başlangıcı.
çok heyecanlıyız.

4 yorum:

  1. Ewt sizin için hareketli günelr başladı demek, bundan sonra dur durak yok :))

    YanıtlaSil
  2. o kadar hareketli ki ben yerimden kalkana kadar yapacağını yapıyo:))

    YanıtlaSil
  3. cok teşekkür ederim yorumunuz için beni öyle rahatlattınız ki. bu arada oğlunuzla sizi takipdeyiz. sevgiler

    YanıtlaSil