3 Ekim 2011 Pazartesi

1. ay...


nasılda çabuk büyüyosun kuzucuk. 1 aylık oldun bile. cumartesi günü aylık kontrolüne gittik, 1 ayda 1.800 kilo almışsın, anne sütüne bağlı sarılığın devam ediyo, kalça ultrasonun yolunda. doktor seni çok ehli keyif buldu:) doktorun tespiti doğru, çok ehli keyifsin meleğim.
"eee piş piş piş benim tatlı meleğim" ninnini dinlemeden uyumuyosun, seni emzirirken elimi bazen bacağına koyuyorum "ııhhhm" deyip itiyosun, kucağımda uyumaya bayılıyosun, yatağına koyduğum an gözlerini açıyosun, sonra tekrar baştan "eee piş piş piş benim tatlı bebeğim"....
büyükler çok yadırgasa da hiç rahatsız değilim senin bi kucak kuşu olmandan.
emerken sütü boğazına kaçırma problemin devam ediyo, ama artık sende bende alıştık, sen emerken ben nefesini dinliyorum, bi durgunlukta hemen kafanı kaldırıyorum, hemen düzgün nefes almaya devam ediyosun.doktor 3. ayına kadar düzene girer dedi.
doktordan sonra biraz gezdik. alışveriş merkezine gittik, hep sana kıyafet baktık, ilk dışarı gezini yapınca ertesi günde yakın diye pierre lotiye gittik. havada çok güzeldi. seninle hayat daha da güzelleşti.

4 yorum:

  1. bugün bir aylık yarın bir yaşında ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamayan bir anne.. maşallah bebeğinize aman nazar değmesin, hayatınızın daha da güzelleşmesi dileğiyle.. iyi akşamlar..

    YanıtlaSil
  2. Güzel haberlerinizi okuyup gülümsemek... iyi geldi bana... son iki gündür değişen havalardan mıdır yoksa sebep başka mıdır bilemem depresif,ağır bi hava çöktü üzerime...ama seni okuyarak miniğimin geldiği günlerin hayaline daldım işte :)))

    YanıtlaSil
  3. vasfiye karoğlu; evet zaman çok hızlı geçiyo, çok teşekkür ederiz.

    ayşenur; bende senin miniğin için heyecanlanıyorum, şimdiden:)

    bahar ve kızısı yağmur; :)

    YanıtlaSil