17 Eylül 2011 Cumartesi

hoşgeldin oğlum...


seni anlatacak bi kelime yok bebeğim. doğduğun geceden beri hiç bişey aynı değil. duygularım, düşüncelerim, hislerim, en önemlisi kendim.
30 ağustos 00:29'da geldiğinden beri dünyamıza, tam 18 gün geçti. başı kolay sonu zor bi süreçti bizimkisi. ama atlatıp sana kavuştuğumda bebeğim ağlarken benim yanıma koyduklarında susman herşeye değerdi. "biz oğlumla çok acı çektik" demişim anestezide ayılırken. çünkü 37 hafta boyunca biz yaşadık herşeyi meleğim, yediklerim, içtiklerim, üzüntülerim, sevinçlerim, uyumam, uyanmam bi bütündük seninle. tek başına bi birey olmanın 18. günü oğlum. ben hala seni izlemeye doyamıyorum, her dakikamız birlikte geçiyor, uykuda bile rüyamdasın.
sen 4 günlükken sarılıktan 1 gün hastanede kaldık, herşeyinle ben ilgilendim meleğim, inan hiç ağrımadı ne belim ne yeni sezeryan olmama rağmen hiçbiyerim.
bazen bana çok masum bakıyosun diye ağlıyorum, bazen emerken boğazına süt kaçınca ağlarken tekrar meme arayışındaki saflığa ağlıyorum, bazen erken geldiğin için vakitsizlikten sana alamadıklarlarımız için ağlıyorum, dün gece uyumayınca emzik verdiğimde seni kandırdığımı düşünerek bile ağladım.
sen 2 haftalık olduğundan beri ikimiziz evde, akşamları babanla birlikte yapmaya çalışsakta bi çok şeyi, emerken acele edip sütü boğazına kaçırınca ne yapacağımı bilememekten bi karar almak zorunda kaldım. hayalim 3 kişilik ailemizde seni babanla her anını doya doya yaşayarak büyütmekti, haftaya 1 ay kadar anneanne ne gideceğiz, babandan bu kadar uzun süre ayrı kalmak beni çok üzsede senin rahatın için her zorluğa katlanırım kuzucummm...

12 yorum:

  1. Gözünüz aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün. Benide bi avazda kurtulmayı nasip eylesin. Hoşgeldin Bebek :)

    YanıtlaSil
  2. hayırlı uğurlu olsun,Allah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin...Tüm zorluklar uçup gitmiş bundan sonrası daha kolay olsun inşallah.Biz oğluşumla daha yolun ortasındayız (21.hafta) ve ben inanılmaz vesveseler içindeyim.Her gün aklıma yeni bişey takılıyor,her gün o zararlı mı bu zararlı mı çok hareket ediyor acaba kordon boynuna dolanır mı ve daha fazla tuhaf soru ve sorun zihnimi meşgul edip duruyor.İşin içinden nasıl çıkacağım bilinmez ama duam onu sağlıkla kucağımıza almak yönünde....bu samimi yazını görünce içimi dökmek istedim bende :) selam ve dua ile....

    YanıtlaSil
  3. alah mesut etsin sizi bebegınızle.
    amsallah
    saglıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim

    YanıtlaSil
  4. alah mesut etsin sizi bebegınızle.
    amsallah
    saglıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim

    YanıtlaSil
  5. Maşallah!Sağlıkla büyüsün bebeğiniz,Allah mutlu bir ömür versin!

    YanıtlaSil
  6. Hoşgelmiş minik prens. Bizim prensesten 2 gün önce doğmuş. Biz de 40ı çıkınca anneannesiyle memleketimize gideceğiz. Sağlıkla mutlu mesut büyüt oğluşunu

    YanıtlaSil
  7. canım çok sevindim hayırlı olsun :))
    güle güle sağlıkla büyütün inşallah yavrunuzu:))
    kocaman maşallah:))

    YanıtlaSil
  8. Maşallah ikinize de!
    Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin, sizlerden ayırmasın.
    Sana da geçmiş olsun.
    Çok güzel günlerdir, insanın hayatının en güzel, en özel günleri... Büyümeleri de çok süper fakat, anneliğin bu ilk günlerinin tadı başka. Ben hala unutamam. Bir anne olarak, yazının her satırında neyden bahsettiğini çok iyi anladım. Çok şükür Allah'a sana da yaşattı bu duyguları. Darısı isteyen diğerlerinin başına.
    İkinizi de öperim.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  9. Ayyy ne tatlı.. allahım analı babalıbüyütsün.. İsteyen herkese de nasip eylesin canım..

    YanıtlaSil
  10. mimozayım, çok teşekkür ederim, inşallah sende zamanında sağlıklı bi şekilde kavuşursun meleğine.

    bir güzel çift ayşenur, kucağına alınca anlayacaksın ki boşuna yapmışsın o vesveseleri, gör bak sağlıklı bi şekilde kavuşacaksın, ben o kadar evhamlıydım ki rutin kontrollere prof.a gitcek kadar. anladım ki hepsi boşuna, Allah'a güvendikten sonra.

    kova kadınıyım ben, çook teşekkür ederiz bebeğimle:)

    lucy, bizim prens sabırsız prens:) seninde bebişini Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

    ankara düşleri, çok teşekkür ederiz, darısı başına:)

    tannesi,çok teşekkürler, hakkaten farlı duygu yoğunlukları.

    pembesinti, çok teşekkürler, aminnn.

    YanıtlaSil
  11. kıyamamm yaaa:))
    rabbim uzun ömürlü hayırlı ewlat etsin kuzucuğunuzu:)
    kimbilir naasıl güzel kokuyordur şimdi o ew:)
    miiss gibbii bebek kokusu,eşi benzer olmayan bir rayiha yayılmıştır şimdi güzel yuvanıza:)
    koklayın benim için o yumuk ellerden...
    takipteyim bundan böyle:)
    bende beklerim sayfama.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  12. evett harika bi koku birtutamkekik, tamam hemen kokluyorum:) hemen geliyorum sayfanıza...

    YanıtlaSil