26 Temmuz 2012 Perşembe

11. ay gelirken...

 
nasıl hızlı geçmiş zaman biz hiç birşey anlamadan ve nasılda hızlı büyümüşsün bebeğimmm. anneler genelde hep ilk 6 ayın cennet sonrasının zor olduğunu söylerler. bizde tam tersi ilk 6 ay çok zordu, bu zamanlarsa tadından yenmez.
evet belki geceleri 3 defa kalkıyosun ama 9 gibi yatıyosun.
evet belki çok hareketlisin iki dakika yanından ayrılınca yaptığın yaramazlıklarla beni şaşırtıyosun ama sürekli kucağımda değilsin.

 artık ağlamak yerine söylediğim şarkılara mırıldanıyorsun bide mutfakta mama sandalyende önüne koyduğum üzümleri yumuduk yumuduk yiyosun, buna bayılıyorummm.
3 aydır odanda yatıyosun, bu durum seni de bizi de çok rahatlattı. dışarı çıkmak en çok sevdiğin şey. erken yürürsün diye düşünmüştüm, hep ayaktasın ama henüz yürüme çaban hiç yok.
 mımmm o kadar tatlısın ki meleğimm. hayatımızı doldurduğun için ne kadar şükretsek yetersiz..


2 yorum:

  1. oyyy maşallah ona,bence de bebekli hayat zamanla güzelleşiyor.evet daha bir koşturmacalı oluyor ama olsun,çok çok güzel.bak biz de 6.ayı deviriyoruz;)o ilk 3 aydaki sıkıntılar uçup gitti,her gün yepyeni bi macera :)))sevgilerleee....

    YanıtlaSil
  2. sizede maşallah ayşenurcumm ne çabuk büyümüş minik tuğra. zamanı en hızlandıran şeymiş çocuk sahibi olmak o yüzden annelerimiz diyor ne çabuk büyüdünüz hiç bişey anlamadık diye. sağlıkla büyüsünler inşallah.

    YanıtlaSil