20 Aralık 2011 Salı

öylesine...

doğum yapalı 3 buçuk ay oldu ama hala normal hayata tam dönemedim. oğlum çok mızmız, sürekli kucak istiyor, oyuncaklarıyla oynarken bile ben yanında olmalıyım. gündüz uykuları çok kısa gece 1 den önce derin uykuya geçmiyor, hala da sık sık uyanıyo, doğal olarak hiç bişey yapacak halim kalmıyo. umudum 4. aydan sonra gaz sancılarının bitmesi, böylece daha düzene gireceğiz, inanıyorum.
geçen hafta cuma bende bebişte hastalandık, bikaç gün parka çıkmıştık hemen kuzucuğun burnu tıkandı, sesi kısıldı; bugün biraz daha iyi ama şimdide ağzında pamukçuk çıktı, böyle durumlarda kendimi çok kötü hissediyorum, sanki bişeyi eksik yapıyorumda bunlar oluyomuş gibi.
tamda nefes almaya ihtiyacım varken miniği kayınvalideme bırakıp 1 saatliğine işlerimi halletmek için dışarı çıktım.dönüşte yol üstünde LCW'dan bunları aldım.
alışveriş terapi gibi bişey. aslında hep söz veriyorum kendime LCW'dan bişey almamak için ama yol üzeri olduğundan hep yollarımız kesişiyo.
iyice daralmışken bu alışveriş iyi geldi.şimdi heyecanla mango online alışverişimi ve markafoniden aldığım çantamı bekliyorum.
bloğuma bişey yazmak iyi geldi, bunu daha sık yapmalıyım.

4 yorum:

  1. ben de ilk aylarda çok zorlanmıştım sonra zamanla onun bana benim ona alıştığımdan belki daha kolay gelmeye başladı,kendime de zaman ayırabiliyorum şimdi...aldıkların çok güzel güle güle giy :)Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Maasallah bebegin cok tatli asagidaki resimlerde :)
    Alisveris her kadina cok iyi geliyor, terapi bir nevi :) Güle güle giyin aldiklarini.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. sümeyyecimm, bende diyorum bu hep böyle olmayacak ya eninde sonunda düzene girecek, inşallah en kısa zamanda düzenli hayata geçeriz, teşekkür ederim..

    kelebek gibi, çok teşekkür ederimm

    YanıtlaSil
  4. alısverıs kesinlikle terapi katılıyorum :) hele ayakkabı almak randevunu profesorden almak gibi bişi ;)

    YanıtlaSil