15 Ekim 2010 Cuma

mutlu:)


neden mi???
kardeşim öss ek yerleştirmede istanbula yerleşti. hem ailece üzerimizden büyük bi yük kalktı, çok sevindik; hemde artık en iyi arkadaşım çok yakınımda. istediğim her an yanımda.

12 yorum:

  1. Ne güzel çok sevindim sizin adınıza :)

    YanıtlaSil
  2. offff çok sevindiimmmm, ben de kpss maduruyum sanki kendim atanmış gibi sevindim.umarım istediği gibi bir okul yaşamı olur.Hakkaten çok çok tebrik ederim.darısı benim başıma. bende bu yıl tamamlanmadan öğrencilerimel ders başı yapabilirim inşallah.

    YanıtlaSil
  3. çooook teşekkür ederim, inşallah sende istediğin puanı alıp istediğin şehre atanırsın, çok zor bu stresi yaşamak, kpss, öss,lgs:)...
    bende dua etcem sana ama ismini bilmiyorum:))

    YanıtlaSil
  4. ne olur dualarını esirgeme, gerçekten çok çöktüm bu uğurda.eğer olmazsa bir daha denememeye kararlıyım.ama kötüyü de düşünmek istemiyorum.adım handan:)

    YanıtlaSil
  5. gözünüz aydın,çook sevindim adınıza..:)

    YanıtlaSil
  6. Senin ve kardeşin adına çok sevindim canım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. zeynep; teşekkür ederim.

    handan; mutlaka dua ederim, hatta eyüpte oturuyoruz, eyüp sultanın önünden geçerken girip senin için dua etcem, sınavda başarılı olman için:)

    elif; çok teşekkür ederim.

    çeşnici handan; çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  8. Allah razı olsun.pazartesi de benim dönüm noktalarımdan biri aslında.pazartesi içide olumlu cevap alabilmem adıan dua edersen eyüp de çok sevinirim.master başvurumdan cevapm alıcam.

    YanıtlaSil
  9. haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun...

    YanıtlaSil