6 Ekim 2010 Çarşamba

gereği düşünüldü....

"gereği düşünüldü:
davacı vekilinin duruşma gününü bildiği halde gelmediği ve özürde bildirmediği anlaşıldığından dosyanın HUMK 409 maddesine göre yenileninceye kadar işlemden kaldrılmasına karar verildi."

hani şurada bahsetmiştim yaa, fazla söze gerek yok. sadece mutluluktan öleceğim sandım, gülümsememe uzun bi süre hakim olamadım:)))))

7 yorum:

  1. hadi gecmiş olsun cnmmmm:)

    YanıtlaSil
  2. bu arada resim süpper.

    davanın snein lehine sonuçlanmasına çok sevindim.ilk başta yapabiliriz diyip sonradan bu işte devam edilirse hayat ışığım gidecek diyerek sitifa eden ve 10bin tl çilesi ile yüzleşenlere bir nebze nefes oldu.arkadaşımında başında böyle bir durum var.cuma istifa edecek.bakalım hayırlısı=)

    YanıtlaSil
  3. güneşciimmm çok sağol.

    tarih84; bende çok sevindim. arkadaşınla eğer aynı bankada çalışmışsak bana mail atarsa yardımcı olabilirim. inşallah o da kurtulur sağsalim:)

    YanıtlaSil
  4. bilemiyorumki.izmir alsancakta bir kısmı hala devlete bağlı olan bir banka diyeyim.hatta deridenin ççaprazında.şimdi ona sormadan direk açıkça yazamadım.ama söyleyeyim sınav sonrası iletişime geçmek isteyecektir.o da çok memnun olur.sağolasın.teklif etmen bile çok güzel=)

    YanıtlaSil
  5. izmire hiç gitmediğim için şimdi bende bilemedim ki:) zaten bende burda hiç isim vermedim. ama benim tavsiyem istifa edince istediklerinde eğitim giderini mutlaka yatırsın, ben yatırmamıştım ama yatırırsa işi çok kolaylaşır. dava açarlarsa o süreçte emsal kararlar, savunma dilekçesi konusunda yardımcı olurum, bilgi paylaşımı yaparız. ne demek:)

    YanıtlaSil
  6. Haydi gözün aydın. Biliyordum ben böyle olacağını... Sözleşmeler yasalara aykırı olamazlar! :) Çok sevindim.

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkürler tannesi.. ben bu kadar kolay kurtulacağımı düşünmemiştim en iyi ihtimal eğitim masrafını ve davacı avukat masrafını ödetirler diyodum, ama hiç bişey vermedim. yüce Türk adaleti sağolsun:)
    bende çok sevindim.

    YanıtlaSil