24 Ağustos 2010 Salı

gül kendine...


kendimle bolca kavga ettiğim günler yaşıyorum son günlerde. üzerimde bi tembellik, bi miskinlik. akşama kadar ya kotukta ya yatakta vakit geçiriyorum. öyle boşboş oturuyorum, yatıyorum sadece. şöyle bi taraftan bi tarafa dönerken burnum düşse almıycam:) o kadar. bugün bu performansımın zirvesinde bi gün yaşadım. doktora gitmem gerekti ama gitmedim, korktum.

çünkü olmayan hastalıkları var sanmada üstüme yok, hele bide tahlil isteseler, sonuç çıkana kadar yaşadığım stres. oysa söz vermiştim kendime bundan 2 yıl önce. hayal gücüme değil sadece gerçeklere konsantre olacaktım. nasıl mı başlamıştı??

stresli bi dönemde bigün aynada yüzümde olmayan bi beyazlama görmüş, doktora gitmiştim, doktor elinde çocukken sakız kutularından çıkan merceklere benzeyen bir büyüteçle bakıp hiç hatırlamak istemediğim bi teşhis koymuştu. sonrasında farklı 2 doktor donanımlı aletleriyle bakıp böyle bi hastalığımın olmadığına beni inandıramışlardı keza ailem ve arkadaşlarımda dahil hiçkimse. sadece benim ve büyüteç doktorun gördüğü bu hayali hastalıkla 3 ay mücadelelerde bulunmuştum:)) (o dönem yaptıklarıma hala gülerim) gerçeği yakaladığım bigün aynaya baktığımda aslında öyle bişeyin olmadığını farkettim. belkide o dönem kullandığım ağda veya sivilce kreminin yan etkisiydi, hiç bilemedim.

nerden geldim bu konuya şimdi:) aslında söylemek isteğim şey mor ve ötesinin gül kendine şarkısını hiç dinlediniz mi? işte böyle zamanlarda sıcak çikolata içmişim etkisi yapıyor bende. şiddetle tavsiye ederim.

gül kendine
Biter mi sandın tüm dertlerin
Hemen ödenmez büyük borçlar
Hayata tersten baktığında
Bitip tükenmek çok kolay

Aslında bütün resim güzeldir
Sadece hatırlaman gerek

Gül kendine
Bak ne kadar güzelsin
Gül kendine
Dünya kadar güzelsin
Aslında dünya sensin
Her şey açık, her şey kolay

Zor zamanlar geldiğinde
Hep kaybedersin gerçeği
Sana imkansız görünse de
Bütün çözümler ellerinde

Aslında bütün resim güzeldir
Kendini hatırlaman gerek

Biter mi sandın dertlerin
Yenilmesen hiç büyümezdin

7 yorum:

  1. bu yaz mevsimi ve özellikle bu yaz herkezi uyuşuk etti canım
    yalnız değilsin

    YanıtlaSil
  2. ''üzerimde bi tembellik, bi miskinlik. akşama kadar ya kotukta ya yatakta vakit geçiriyorum'' son günlerde en çok ettiğim laf ben seviyorum ya rutin işleri tatil boş sattler bana göre değil boş kaldıkça kendimi yiyorum benim hayal dünyam sizinkinden beter:)))

    YanıtlaSil
  3. şıkella; havalarda serinlemeye başladı ama ben hala aynı ben:)

    rosamary; bende seviyomuşum rutin işleri, anladım:)

    YanıtlaSil
  4. http://www.ikidirhembicekirdek.blogsp
    Merhaba. Yeni hayata geçirdiğimiz kitap sitesi projemize renk gelsin diye mini bir yarışma organize ettik. Kitap ödüllü bir yarışma. Yarışmamızı sitenizden duyurarak çekiliş hakkı kazanabilir ve sitemizin tanıtımına destek olabilirsiniz… Yarışma sayfamızın linki: http://www.kitapkolik.net/kitapkolik-net-kitap-odullu-yarisma

    YanıtlaSil
  5. uyuşuklar adasına hoşgeldin
    kendimize ne kadar önem veriyoruz ne kadar ciddiye alıyoruz arada hatırlamak lazım gevşemeyi

    YanıtlaSil
  6. kendi kendimle kavgalı olduğum,depresifliğimin tavan yaptığı şu günlerde beni kendime getiren ilaç gibi bir yazı oldu.sağolasın.

    YanıtlaSil
  7. aslinda dünya sensin ne guzel demis ;)

    YanıtlaSil