6 Temmuz 2010 Salı

gezdim geldim:)


kaç zamandır dava stresi, kocamın kpss macerası derken eve hapsolup kaldım. acaba iş başvurusunda bulunsam mı diye düşünecek kadar sıkıldım. halbuki geçen yıl bu zamanlar işten izin alıp üsküdar vapuruna bindiğimde gökyüzüne bakmıştım, güneşi, boğazın serpintilerini hissedip akşama kadar biyerde oturan kendime acımıştım:)

bugün arkadaşımla üsküdara gitmeye karar verdik, eşimi işe gönderdikten sonra erkenden eminönü otobüsüne bindim. vapura binince bütün stresimi boğaza attım, rahatladım:)
vapur çok sakindi, hafta sonunu düşününce, sanki sadece ben var gibiydim.
fethipaşa korusuna gittik. çok sakin ve çok güzeldi. çok iyi geldi. çıplak ayak toprağa basmasam da bütün negatif enerjimi oraya bırakıp eve geldim:)
şimdi yorgun ama mutluyum...

3 yorum:

  1. aaa ben de çok severim fethipaşayı,sevgiliyle birlikte sık sık kahvaltıya gideriz,huzur buluyorum resmen ama dediğin gibi bir de hafta sonları sakin olsa :)

    YanıtlaSil
  2. sümeyye, bizde kahvaltıya çok giderdik, sevgiliyken:) ama şimdi erkenden kalkıp gitmeye üşeniyoruz. benim vazgeçilmez mekanlarımdandır, belki üsküdarda oturan herhangi birinden daha çok gitmişimdir.:)

    YanıtlaSil
  3. en güzelini yapmışsınız, üstteki fotoğraftaki dalgalara bırakıverin bütün herşeyi ...
    sevgiler...

    YanıtlaSil