1 Temmuz 2010 Perşembe

durum...


dün mahkemem vardı. gece uyuyamadım, uyuyunca da kabuslar gördüm, mahkemeye geç kaldığım, savunma dilekçemi kaybettiğim. hazırlanırken beyaz ceketimi giydim, masumluğun simgesi. aklımca hakimin bilinçaltına mesaj gönderecektim. eminim hakim salona girerken ki şaşkınlığımdan masumluğumu anlamasa bile saflığımı anlamıştır:) bir an ne yapacağımı bilemedim, oturabilirsin dedi oturacak yeri göremedim, bi oturdum kalkamadım davacı avukat eliyle kalkmamı işaret etti, ağzımdan çıkan herşeyin yazıldığını görünce telaşa kapıldım, ne diyeceğimi şaşırdım.
velhasıl ben ne olduğunu anlayamadan bitti. iğne vurulur gibi içinden 10 kadar say hiçbişey hissetmeyeceksin. 5 dakika durmadım içerde. dava ekime ertelendi, davacı avukat savunmama cevap için süre istedi.

çok isterdim üstümden bu yükün kalkmasını, ama kalkmadı, öylece kaldı; ağır, hantal ve gereksiz.

5 yorum:

  1. bugün bir yazı yazdım yüklerimiz adına..bu da geçer ya hu..

    YanıtlaSil
  2. Geçecek, bitecek; hiiiç sıkma canını! Neler geldi geçti, bu da geçecek. Fırtına dindiğinde kaldırırsın başını. Geçmiş ola...

    YanıtlaSil
  3. tannesi, geçecek...

    zoitsa, senin yorumunu yayımlayamıyorum:) kumanda panelinde kaldı, ama yayımlanmıyo:( evet geçecek ama beklemek biraz sancılı:(.

    YanıtlaSil
  4. off ne zor geçmiştir o gece...ister ekim olsun,ister kasım farketmez, bu işler bitince yük mük kalmayacak!
    beyaz ceket de iyi fikirmiş :))

    YanıtlaSil
  5. sinem, öss ye girdiğim gece gibiydi:)

    YanıtlaSil