11 Haziran 2010 Cuma

ben bugün cezalıyım:(


ayıptır söylemesi:) sabah uyanma vaktini 12 lere çıkarınca kendime bugün çok kızdım. napıyorum ben hayatımı uyuyarak geçiriyorum, diye. günün en verimli saatlerinde uyuyorum resmen, doğal olarak sonrada bişey yapmak için vaktim olmuyo, miskin kedi gibi ortalarda dolaşıyorum.
"aman uyu uyu çocuk olunca uyuyamazsın" laflarının bilinçaltıma etkisi olsa gerek. şimdiden uyku depoluyorum:)
ama bugün kendimi cezalandırdım, bu duruma bi son vermek için. kendime bir sürü görev verdim. çamaşırları yıka, as, balkonu yıka, evi süpür, sil, çekmeceleri düzelt, toz al, sigara böreği yapıp buzluğa at, dolapları düzelt, kapıları sil derken hızımı alamadım beyaz eşyaları çekip altlarını sildim. cezam günün geç saatlerine kadar devam edecek:(

şimdi kendime diyorum, camlarıda sil, öyle akıllanırsın:)

herkese keyifli bir cuma akşamı diliyorum:)

6 yorum:

  1. İyi haftasonları olsun.Hep iş olmaz birazda yürümek, gezmek gerek:)

    YanıtlaSil
  2. neşeciğim:),artık bugün gezme zamanı. havada çok sıcak, buharlaşmadan nasıl gezeceğiz artık bilemiyorum:)

    YanıtlaSil
  3. ama bu kadar cezayı hakedecek ne yaptın sen :))) benim gibi uyku manyağı biri için geç saatlere kadar uyumanın keyfi yok hiç bir şeyde ama gel görki haftasonu bile sınavlar yüzünden erken kalkıyorum ve artık sabah uykularına hasret kaldım.ya bana da hep bebek olunca şunu yapamıcan,bunu yapamıcan deyip duruyorlar,acayip tırsıyorum :))

    YanıtlaSil
  4. ayşenur, aslında bu ceza değil annelerimizin hergün yaptığı şeyler:)
    ama bana ceza gibi:)
    aslında bebek kısıtlamamalı hiç bişeyi, onuda alıp gideceksin heryere, herşeyi yapacaksın. ama bizim toplumumuzda aman hasta olur aman nazar değer gibi şeylerle anneleri sınırlıyolar, ee bizde korkuyoruz sonra. Allah zamanı gelince sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize:))

    YanıtlaSil
  5. 12 ye kadar uyuyormusun...ama ben çok kıskandım şimdi seni benim de şöyle deliksiz bir kaç saat uykuya öyle ihtiyacım var ki anlatamam...hiç cezalandırma kendini tadını çıkar :)

    YanıtlaSil
  6. sümeyyeciiim:) sen zeynep ela yı bana ver bikaç günlüğüne sen uyu ben uykusuz kalırım o tatloşun tombişş ayaklarını yiycem diye:))

    YanıtlaSil