19 Ocak 2013 Cumartesi

homeland


homeland için şimdiye kadar izlediğim en iyi dizilerden biri diyebilirim. preson break ve lost'u da sevmiştim ama homeland başka etkiledi beni, çoğu gece rüyama bile girdi.
elimizde 2 sezon 24 bölüm olunca, eşimle istersek 1 sezonu 1 günde bitirebilme kapasitesine sahipken yavaş yavaş izledik, tadını çıkara çıkara. 
nedense brody bize çok sempatik geldi, carrie sinir bozucu, jess bana göre çok hoş eşime göre nefret edilmesi gerekendi. derken dün 2. sezon finalini izledik. yeni sezon ne zaman çekilir bilmiyorum ama izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim. 

14 Ocak 2013 Pazartesi

geçen hafta...


geçen haftanın başında istanbul bembeyazdı, hayalim küçük adamımı karla tanıştırmaktı. karın yağdığı gün yusufta hasta oldu, ateş düşürücü ateşini düşüremeyince hemen doktora koştuk, neyseki boğaz enfeksiyonunu antibiyotiksiz ama uykusuz ve huysuz atlattı. bizde sadece doktora giderken kısa süreli kar havası almış  olduk, çok güzeldi. 

yeni yıl kararlarımdan biri de her hafta yeni bir tarif denemekti. bu kararımı geçen hafta gecikmelide olsa uyguladım, yeni bir tarif değildi ama komşuların tabaklarını iade etmek için iyi bir bahane oldu.

bir diğer kararımda yeni projeler. home sweet home'u dış kapı için birkaç hafta önce yapmıştım, 

 dondurmayı geçen hafta yusufun odasının duvarı için.
 böyle bitti bir hafta çokça hasta, uykusuz, biraz renkli. 

umarım yeni hafta verimli bir hafta olur.

4 Ocak 2013 Cuma

2013

4 aylık bir minikle heyecanla beklemiştik gelişini. gelirken benim için uyku, bebeğim için sağlık, eşim için kpss de iyi bir puan getirmeni istemiştim senden. elin boş gelmedin, torbanda biraz can sıkıntısı insan, biraz can sıkıntısı durumun yanında bana uyku, yusufa sağlık, eşime de istediğine yakın bi kpss puanı getirmiştin. 

yine heyecanla bekledik seni.
bu sefer sağlık, huzur ve aşkın yanında,
yeni bir şehir ve yeni bir hayat
daha çok renk ve hareket 
daha az uyku ve enerji istiyorum.
çalışma hayatına dönmeden bebeğimle evde geçecek 1 yıl, umarım unutulmaz güzelliklerle dolu olursun.